'Cumhur İttifakının önderliğinde Edirne halkının yüzü gülecek'

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yayımladığı yazılı basın açıklamasında, 'MHP olarak adım adım, karış karış sahada Edirne halkı ile buluşuyoruz. Bugün alternatif olan, çözüm üreten, yeni ve gerçekçi projeler ortaya koyan Milliyetçi Hareket olduğu bütün Türk milletinin ve Edirne halkının malumudur.' Dedi.

'Cumhur İttifakının önderliğinde Edirne halkının yüzü gülecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yayımladığı açıklamada, MHP’nin mecliste temel konulara çözüm ürettiğini dile getirdi.

Türkiye’de ve Edirne’de birinci gündemi oluşturan doğru ve kalıcı projelerin MHP tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Tercan, “Bugün Türk Milletinin ve Edirne Halkının yegane ümit kapısı olan, iktidarın yegane alternatifi ve en büyük adayı Cumhur İttifakının gönül kervanı, büyük Türk Milletinin ve Edirne Halkının güvenini ve ümidini boşa çıkarmayacaktır. Milliyetçi Hareket, Milletimize ve Edirnemize siyasi partilerin oluşturduğu sanal gündemlerden ve hayali hedeflerden kurtarmak ve lider Türkiye ülküsüne uygun politikalar üretmek için yeni bir seferberlik anlayışıyla yoğun bir çalışma başlatmıştır. Yetişmiş milyon insanımızla Cumhur İttifakının önderliğinde ve iktidarında Türk Milletinin, Edirne Halkının yüzü gülecek, İslam Aleminin, Türk Dünyasının acılarına Allah'ın izni ve yardımıyla son verilecektir. Ülkemizin menfaatlerini koruyan, şahsiyetli bir dış politika ancak Cumhur İttifakı ile mümkündür.” Dedi.

MHP’nin Türk milletinin hassasiyetini, ihtiyaçlarını, inceliklerini ve dertlerini çok iyi bildiğini belirten Tercan, Cumhur İttifakı’nın iktidarın tek alternatifi olduğuna değindi.

Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu tek adresin Cumhur İttifakı olduğunun altını çizen Tercan, Cumhur İttifakı’nın her geçen gün daha da güçlendiğini vurguladı.

Türk milleti için MHP’nin çok önemli olduğunu belirten Tercan, “MHP, gerçekten halk safında, gerçeklerin yanında, doğruların içinde olduğunu gösteriyor. Türkiye olunca konu, Kurtuluş Savaşındaki gibi Kuvvayi Milliye olacağını tüm Zillet İttifakına ve şer cephesine göstermiştir. Türkiye'nin önünü Milliyetçi Hareket açacaktır. Milliyetçi Hareketin inançlı kadroları Türkiye'yi yeniden inşa etmeye yeni bir şevk ve heyecan ile hazırdır. Zira Türkiye'mizin, Türk dünyası ve İslam aleminin şu zor ve meşakkatli döneminde ayakta kalan tek ruh Milliyetçi-Ülkücü ruhudur.” İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi