Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ek bütçeye 'evet' oyu verdi

Edirne Belediyesi Haziran ayı Belediye Meclisi toplantısında ek bütçe talebinde bulunmuştu. Bu talebin üzerine Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Temmuz ayı Belediye Meclisi toplantısında ek bütçeye evet oyu verdi ve şu açıklamayı yaptı '2022 Edirne yılında Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak ek bütçe için desteğimiz tamdır. Amacımız, Edirnemizin kalkınması ise İlçe ayrımı gözetmeden, parti ayrımı gözetmeden hareket etmek gerektiğini biz Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak biliyor ve uyguluyoruz'

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ek bütçeye 'evet' oyu verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi. Edirne Belediyesi tarafından Haziran ayı toplantısında ek bütçe talebi istenmişti. Temmuz ayı toplantısında ek bütçe talebine Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri tarafından ‘Evet’ oyu verildi. Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, “2022 Edirne yılında Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak ek bütçe için desteğimiz tamdır. Amacımız, Edirnemizin kalkınması ise İlçe ayrımı gözetmeden, parti ayrımı gözetmeden hareket etmek gerektiğini biz Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak biliyor ve uyguluyoruz” dedi.

Keşan ilçesinde gerçekleştirilen Keşan Belediye Meclisi toplantısında Millet İttifakı tarafından ek bütçe talebine verilen ‘red’ oyu hakkında eleştirilerde bulunan Cumhur İttifakı Belediye Meclisi Üyeleri, “Millet İttifakı meclis üyelerinin Keşan’da Özel Kalem ve Kültür Müdürlüğünün ek bütçe talebini red ederek, köstek olması çok talihsizdir.” İfadelerine yer verdi.

Millet ittifakı tarafından Keşan İlçesi Belediye Meclisi toplantısında ek bütçe talebine verilen ‘red’ oyuyla kaybedenin siyaset olmadığını belirten Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, kaybedenin Keşan ve Edirne halkının  olduğunu kaydetti.

100. yıl kutlaması yapacak olan Keşan Belediyesi’nin taşıdığı hassasiyetle CHP Grubu Meclis Üyeleri’nin aynı hassasiyette olmadığı belirtilen açıklamada,  Keşan İlçesi Belediye Meclisi toplantısında ek bütçe talebine ‘red’ oyu veren CHP Grubu Meclis Üyeleri’nin fikirlerinin değişmesi gerektiği aktarıldı.

Haber Merkezi