Cambaz, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verenlere teşekkür etti

AK Parti Edirne Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Cambaz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verenler vatandaşlara teşekkür etti.

Cambaz, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verenlere teşekkür etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güven tazeleyerek yeniden seçilmesi üzerine destek veren vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Edirne Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Cambaz, “Çok uzun süreler üzerine çalıştığımız, mücadele verdiğimiz, uğuruna nice programlar, toplantılar yaptığımız asrın seçimini büyük bir zafer ile geride bıraktık. Bu süreçte fedakarlıkta bulunan, zaman ve emek harcayan gençlerimize, teşkilatımızın her kademesine ve aziz hemşerilerimize ayrı ayrı  teşekkür ediyorum. Bu süreçte bilmeden kırdığımız, üzdüğümüz her bir arkadaşımdan helallik istiyorum.” Dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın gençlerin yüzyılı olacağına vurgu yapan Cambaz, AK Parti’ye en büyük desteğin gençlerden geleceğinden emin olduklarını belirtti.

Seçimlerde alınan sonuçla Türkiye Yüzyılını’nın başladığını aktaran Cambaz, bu yüzyılın birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğini ifade etti.

Cambaz, tekrar daha güçlü bir şekilde ayağa kalkarak gelecek aydınlıklara emin adımlarla yürüyeceklerini kaydetti.

Haber Merkezi