'Bu yıl gelinlikte tüm modeller rağbet gördü'

Gelinlik sezonunda sona yaklaşılırken, bu yıl gelin adayları oldukça çeşitli tercihlerle gelinlik seçimlerini tamamladı.

'Bu yıl gelinlikte tüm modeller rağbet gördü'

Her tarza ve zevke uygun gelinlik modelleri arasından seçim yapan gelin adayları, özel günlerine unutulmaz bir dokunuş katmaya hazırlanıyor. Gelinlik mağazalarında sezon sonuna gelinirken, gelin adayları son dakika tercihleri ile beğendikleri gelinlikleri satın alıyor. Bu yılın gelin adayları, klasikten modern tasarımlara, sade ve zarif modellerden prenses kesimli elbiselere kadar geniş bir yelpazede gelinlik seçenekleri arasından kendilerine en uygun olanı tercih ediyor.

Gelinlik satışı yapan mağazalarda çalışanlar, gelin adaylarının bu yıl farklı tarzları denemekten çekinmediğini ve her modelden gelinliğin büyük bir ilgi gördüğünü belirtiyor. Özellikle özgün tasarımların ve detayların öne çıktığı gelinliklerin tercih edildiği gözlemleniyor.

Gelinlik seçiminin önemli bir süreç olduğunu belirten gelin adayları, hayatlarının en özel gününde kendilerini prenses gibi hissetmek istediklerini ifade ediyor. Bu nedenle, gelinlik seçerken en güzel ve en özel gelinliği bulmak için büyük bir özen gösterdiklerini dile getiriyorlar.

17 yıldır gelinlik satışı yapan Ebru Paluzar, sezon sonunun yaklaştığını söyledi.

Bu yıl tüm modellerin rağbet gördüğünü ifade eden Paluzar, “Hiç belli bir tarz olmadı. Herkes her modelden aldı. Helen alan satışlarımız da devam ediyor. Karmaşık bir sezondu. Bazı gelin adayları taşlı, daha çok süslü modellere yöneliyor bazıları ise düz ve sade modelleri tercih ediyor.” Dedi.

Sezon sonu kalan ürünlere indirim uyguladıklarını ve gelecek sezona gelinlik bırakmadıklarını belirten Paluzar, “Tek fiyat indirim yapıyoruz. Eylülün sonu gibi başlıyor marta kadar, şubat sonuna kadar devam ediyor. Bu arada üretim de devam ediyor. Üretim sürekli devam ettiği için ona uygun fiyatlı modeller çıkarılıyor sürekli. Herkes yeni model almış oluyor. Sezon sonu kalan ürünlere de indirim uygulayarak bitiriyoruz.” Şeklinde konuştu.

Doğukan Vurgun