'Bir Kahvenizi İçeriz' Projesi velileri memnun ediyor

Edirne Valiliği himayelerinde başlatılan 'Bir Kahvenizi İçeriz' ev ziyaretleri velileri memnun ediyor.

'Bir Kahvenizi İçeriz' Projesi velileri memnun ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje çerçevesinde Kadripaşa İlkokulu sınıf öğretmeni Güldeniz Agun ve öğretmenler 2.sınıf öğrencisi Furkan Baydar’ı  Talatpaşa Mahallesinde bulunan evinde ziyaret etti.

Kadripaşa İlkokulu müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenleri okul, veli ve öğretmenlerin kaynaşmasına yönelik "Bir Kahvenizi İçeriz Projesi " kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

"Bir Kahvenizi İçeriz" projesi kapsamında ziyaretlerin devam ettiğini belirten öğretmenler,  "Bizler yavrularımızın, öğrencilerimizin başarısı için elimizden gelen tüm gayreti, tüm desteği ortaya koyuyoruz.  Kıymetli ailelerimiz ile hep birlikte, gönül birlikteliği ile çalışarak çocuklarımıza her türlü desteği vereceğiz. Çocuklarımızın eğitiminde başarısı için ailelerin yardım ve desteği de önemlidir. Bu ziyaretlerimiz okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif becerilerinin geliştirilmesi, desteklenmesi, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Öğrenci velisi Fahrettin ve Melek Baydar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

İpek Esma Çeşme