Bildiş, 'Türkiye demokrasiye olan inancını, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha yüceltti'

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bildiş, 'Türkiye demokrasiye olan inancını, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha yüceltti'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bildiş mesajında, 15 Temmuz’da Türkiye'nin demokrasiye olan inancını, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha yücelttiği belirtti.

15 Temmuz’da Türkiye’nin meydanlara akın ederek demokrasiye sahip çıktığını ifade eden Bildiş, “Ancak o karanlık gecede milletimiz, tankların önüne göğüs gererek, demokrasiye ve özgürlüğe sahip çıkmıştır. Vatan sevgisiyle dolu yürekler, meydanlara dökülerek destan yazmıştır. Bugün, 15 Temmuz'u anmak ve şehitlerimizi minnetle yad etmek bizim görevimiz. Şehitlerimizin cesaret ve fedakarlıkla ortaya koyduğu ruh, demokrasimizin temel direği olmuştur. Onların emaneti olan bu ülkeyi daha da ileriye taşımak, milli birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışmak görevimizdir.Bu önemli günde, birlik ruhumuzu pekiştirerek, demokrasimizi ve özgürlüklerimizi koruma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Terör örgütlerine, darbecilere ve her türlü hain girişimlere karşı dik duracağımızı bir kez daha haykırıyoruz.” Dedi.

Haber Merkezi