Bildiş, 'Tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz'

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bildiş, 'Tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bildiş mesajında, Türk Milleti’nin tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren her zaman hür ve bağımsız olarak yaşadığını vurguladı.

Türk Milleti’nin evlatları olmanın gururunu bu uğurda bedeller ödemiş sayısız kahramana borçlu olduklarını belirten Bildiş, “Milli değerlerimize yönelen her türlü tehdidi savuşturmak ve vatan toprağını savunmak uğruna, ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ düşüncesi ile vazifeye koşan sayısız kahramanlarımızın bizlere bıraktığı emanetin bilincinde ve sorumluluğundayız. Mensupları arasında gazi emekli astsubaylar bulundurmaktan onur duyduğumuz Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanlığı mensupları adına, Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 de gazilik ünvanı ve mareşallik rütbesinin verilmesinin yıldönümünü ve Gaziler Gününü kutlarım. Milletçe çok şey borçlu olduğumuz ve hatıralarını her zaman yaşatacağımız, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, hayatta olan gazilerimize saygılar sunarım.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi