Belediye Başkanı Gürkan ve eşi oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için öğle saatlerinde İlhami Ertem Anadolu Lisesi'ne gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan eşi Esra Gürkan ile birlikte oyunu kullandı.

Belediye Başkanı Gürkan ve eşi oyunu kullandı

Edirne Belediye Başkanı Gürkan eşi Esra Gürkan’la birlikte oyunu kullanmak için İlhami Ertem Anadolu Lisesi’ne geldi. İlk olarak vatandaşlarla selamlaşan Gürkan çifti, daha sonra 1255 nolu sandıkta oyunu kullandı.

                Oy kullanma işlemleri sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkiye’de tarihi bir seçimin gerçekleştirildiğini ifade etti.

                Seçimlerde Türkiye’yi Cumhuriyetin 2. yüzyılına taşıyacak isimlerin belirleneceğini ifade eden Gürkan, “Seçimlerin Edirne’ye ve Türk Milleti’ne hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlar özgür ve serbest bir şekilde oylarını kullanıyor. Bugün de yine aynı şekilde kullanıyor. Seçim döneminde bazen tartışma ve sertlikler oluyor ama Türk milleti bunları aşmıştır. Seçim bittikten sonra her şey normale döner. Bu akşam itibarıyla yavaş yavaş sonuçlar belli olduktan sonra her şey normal olağan akışında devam edecektir. Millet ne derse o olur. Millet iradesi bütün iradelerin üzerindedir" ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun