Başkan Üzün'den kazasız belasız bir sezon geçirilmesi temennisi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklama çerçevesinde Türkiye genelinde 2023-2024 kara avcılığı 26 Ağustos 2023 Cumartesi başlıyor. Av sezonunun şimdiden hayırlı olmasını dileyen Tunca avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fahri Üzün, kazasız belasız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

Başkan Üzün'den kazasız belasız bir sezon geçirilmesi temennisi

Türkiye genelinde 2023-2024 kara avcılığı 26 Ağustos 2023 Cumartesi başlıyor. Tunca avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fahri Üzün, yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcıların avcılık yapmak için emniyet veya Jandarmadan almış oldukları tüfek ruhsatları ve tüfeklerinin kayıtlı olması gerektiğini söyleyen Tunca avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fahri Üzün, daha sonra ise avcılar kulübüne üye olup Tarım İl Müdürlüğü'ne müracaat ederek oradan alan kartlarının alınması gerektiğini hatırlattı.

Tunca avcılık Ve Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fahri Üzün, av sezonunun tüm avcı camiası için hayırlı olmasını dileyerek kurallara uyum çağrısı yaptı.

Avcıların doğanın bekçisi olduğunu vurgulayan Üzün, avcı arkadaşların her zaman doğa ile iç içe olacağından dolayı doğaya zarar verecek bir şey yapmamaları ve bu konuya hassasiyet göstermeleri gerektiğine değindi.

Özlem Ceylan