Başkan İba, sahada çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' ziyaretleri kapsamında Keşan'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan İba, sahada çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalışmalarını sahada sürdürmeye devam ediyor. Başkan İba ve beraberindeki heyet Keşan’a ziyaret gerçekleştirdi.

“Büyük hedeflerimiz için planlarımızı bir bir konuştuk”

Başkan İba, sahada çalışmalarına devam ediyor

İba ve beraberindeki heyeti Keşan İlçe teşkilatı üyeleri karşıladı. İba, İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. İba, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden Devran Kahveci'nin partiye kazandırdığı yeni üyelerin kaydını gerçekleştirdi.

Ardından Keşan Merkez Mahalle Başkanları ile yeni projeleri görüşmek için toplantı yaptıklarını söyleyen İba, “Toplantıda büyük hedeflerimiz için planlarımızı bir bir konuştuk. Yolumuz uzun, işimiz çok, gönlümüz ferah” dedi.

Başkan İba, ardından Keşan Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan İba, sahada çalışmalarına devam ediyor

Keşan Kadın Kolları Başkanı Nuriye Yıldız Altın’ın eşliğinde gerçekleştirdikleri toplantının ardından, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Göçer’in doğum günü kutlandı. Başkan İba; “Bir aile olmanın güzelliği; birlikte çalışır, birlikte yaş alır, birlikte başarır, birlikte güleriz!” şeklinde konuştu.

“Evine ekmek götürmek için, hak yemeden helal kazanç için çalışan esnafımızın her daim yanındayız”

Başkan İba, sahada çalışmalarına devam ediyor

İba, son olarak 100. Yıl Pasajı'ndaki ve Demirciler Caddesi'ndeki ilçe esnaflarıyla bir araya geldi. Keşan’da esnaflarla kısa bir süre sohbet eden Başkan İba, sorunları ve talepleri dinleyerek not aldı. Esnafa hayırlı işler dileyip, samimi bir ortamda sohbet eden İba, “Evine ekmek götürmek için, hak yemeden helal kazanç için çalışan, çabalayan esnafımızın her daim yanındayız. Rabbim tüm esnafımıza hayırlı ve bereketli kazanç nasip etsin. Gönül Gönüle Edirne diyerek dayanışmamızı sürdüreceğiz.” Dedi.

Haber Merkezi