Başkan İba, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' diyerek mahalle ziyaretlerine devam ediyor. İba, Menzilahir Mahalle Başkanı Salih Odavişta'nın ev sahipliğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan İba, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Gönül Gönüle Edirne” diyerek mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vizyon olarak işaret ettiği Türkiye Yüzyılı çizgisini Edirne'de hayata geçirmek ve bu çizgide programlar gerçekleştirmek için yoğun şekilde çalışan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Çavuşbey Mahallesi ziyaretinin ardından bu pazartesi de Menzilahir Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Menzilahir Mahalle Başkanı Salih Odavişta’nın ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya gelen İba, mahalle sakinleriyle sohbet ederek onların taleplerini, dileklerini dinledi.

 “Gönül Gönüle Edirne” sloganıyla bugüne dek gerçekleştirdikleri tüm görüşme ve ziyaretlere, hız kesmeden devam edeceklerini belirten Başkan İba, “Menzilahir Mahallesi sakinleri ile oturup çayımızı içtik, güzel sohbetler ettik. Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinledik. İmkanlar dahilinde hazırlanan projelerimizle mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim vazifemiz, hemşehrilerimizin dilek ve taleplerini bizzat kendi ağızlarından duyup, bunu devletimize iletmektir. Hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Edirnemizi kalkındırmak, daha yaşanılabilir bir hale kavuşturmaktır” şeklinde konuştu.

"Tayyip Baba'yı çok seviyorum"

Samimi bir atmosferin hakim olduğu ziyaretin bir diğer keyifli anısı ise, mahallenin çocuklarından Osman'ın, Belgin Başkan'a "Beni Tayyip Baba ile görüştürür müsünüz; ben O'nu çok seviyorum" şeklindeki talebi oldu.

Bu sevimli talebi gülümseyerek karşılayan Belgin İba; "Sayın Cumhurbaşkanımız da sizleri çok seviyor. Hele sizin gibi geleceğimiz olan çocuklarımızı çok seviyor.. O da senin bu sözlerini duysaydı eminim çok çok mutlu olurdu. Kendilerinin ilk Edirne ziyaretinde sizi bir araya getireceğim inşallah" şeklinde yanıt verdi.

Sıcak diyalogların yaşandığı ziyarette mahalle sakinleri Başkan İba’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haber Merkezi