Başkan İba,

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' ziyaretleri çerçevesinde Meriç ilçesi ile Küplü ve Subaşı beldelerinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İba, Edirne merkezde olduğu gibi ilçeler ve beldelerinde de vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Başkan İba,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vizyon olarak işaret ettiği 'Türkiye Yüzyılı' çizgisini Edirne'de hayata geçirmek için çıktıkları yolda çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Meriç ilçesi ile Küplü ve Subaşı beldelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Meriç Merkez ve beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, esnafın ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

İlk olarak Edirne'nin Meriç ilçesini ziyaret eden Başkan İba, İlçe Başkanı İbrahim Bilgiç ve yönetimi ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. İlçe Başkanı İbrahim Bilgiç'ten yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan İba, Edirne merkezde olduğu gibi ilçeler ve beldelerinde de vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Meriç İlçe Teşkilat ziyareti sırasında Ali ihsan Kaynar ve Mümin Caner Peker'in üyelik kaydını yaptıklarını belirten Başkan İba, AK Parti ailesinin her geçen gün daha da büyüyüp güçlendiğini dile getirdi.

"Meriç'imizde de çalışmalara son hız devam!"

Meriç ilçesinde de çalışmaların son hız devam ettiğinin altını çizen Başkan İba, "Her bir ilçemizde, beldemizde tek tek tüm köylerimizde, mahallelerimizde! Bu Seferin Kazananı Edirne Olacak dedik. Bunu gerçekleştirmek adına yaptığımız ziyaretlerimizde hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın taleplerini dinleyerek ilgili bakanlıklara iletiyoruz. Cumhurbaşkanımız Edirne'yi ve ilçelerini çok önemsiyor. Buralarda eksik olan noktaların tamamlanması ve hemşehrilerimizin hak ettikleri hizmeti alabilmesi adına gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtiyor. Hak Ettiğimiz Edirne için gün geçtikçe büyüyen teşkilatımızla çok çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Teşkilat ziyaretinin ardından Küplü Beldesinde tüm esnafları tek tek ziyaret eden İba, daha sonra ise kıraathaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Meriç İlçesine bağlı Küplü Beldesi'nde esnafı ve kahvehaneleri ziyaret ettiklerini aktaran İba, bu seferin kazananının  Edirne olacağını ifade etti.

Daha sonra Subaşı Beldesi'ne geçen Başkan İba ve yönetimi ilk olarak Belde Belediye Başkanı Hasan Çatalkaya'yı ziyaret etti. Küplü Beldesi'nde olduğu gibi Subaşı Beldesinde de esnafları tek tek ziyaret ettiklerini söyleyen İba, gece gündüz demeden ziyaret ve çalışmalarının süreceğini aktardı.

Haber Merkezi