Başkan İba, 'Edirne'de tarihi bir rekora imza atıldı'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine ilişkin teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara yönelik teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan İba, 'Edirne'de tarihi bir rekora imza atıldı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan İba mesajında, mitinge 25 bini aşkın vatandaşın katıldığına ve Edirne'de tarihi bir rekora imza atıldığına vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne’de gerçekleştirdiği mitingde tarihi bir rekora imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Selimiye Meydanı’nda 25 bini aşkın Edirneli vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine ilişkin teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara yönelik teşekkür mesajı yayımladı. İba mesajında, mitinge 25 bini aşkın vatandaşın katıldığına ve Edirne'de tarihi bir rekora imza atıldığına dikkat çekti.

Mitingde yaşanan bayram havasını 14 Mayıs gecesinde de yaşayacaklarını belirten İba, “Bugün 25 bini aşan vatandaşımızla ve en önemlisi sizlerin güçlü desteği ile birlikte Selimiye Meydanı'nda bir tarih yazdık. Türkiye Yüzyılı'nın Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la buluştuk, yeri göğü AK Partimizin sloganlarıyla inlettik. Bu bayram havasını hep birlikte 14 Mayıs gecesi de yaşayacağız. Tüm emekleriniz, destekleriniz, dik ve kararlı duruşunuz için her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Tüm teşkilatımıza da tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Teşkilat mensubu ve mitinge katılan vatandaşlara teşekkürlerini ileten İba, birlik ve beraberlikle Türkiye Yüzyılı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde inşa edileceğini aktardı.

Edirne’deki AK Parti Belediyelerine de ayrıca teşekkür eden İba, “Selimiye Meydanı'nı AK seslerimizle, sloganlarımızla, pankartlarımızla doldurduk ve Türkiye Yüzyılı'nın Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hep birlikte karşıladık. Bugün Selimiye Meydanı'nda, birliğimiz, beraberliğimiz, inancımız ve kalbimiz vardı. Bugün Selimiye Meydanı'nda, coşkumuz, heyecanımız ve Cumhurbaşkanımıza olan sevdamız vardı. Biz bu birlik ve beraberlikle, 14 Mayıs akşamı da sokaklarda bu büyük coşkuyu paylaşacağız inşallah. Bu muhteşem birliktelik için ve tüm emekleriniz için her birinize kalpten teşekkür ediyorum. Sizlerle güçlüyüz.” İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi