Başkan İba Duyurdu! KGM, Kırklareli Kavşağı Sorununu Çözdü

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, daha önce de birçok kez gündeme gelen ve vatandaşların en çok şikâyetçi olduğu konuların başında yer alan Kırklareli Kavşağı'nda sinyalizasyon bulunmaması sorununun Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Başkan İba Duyurdu! KGM, Kırklareli Kavşağı Sorununu Çözdü

Edirne’de Kocasinan Mahallesi Sazlıdere mevkiinde birçok noktayı birbirine bağlayan Kırklareli kavşağında sinyalizasyon eksikliği trafiği tehlikeye düşürüyordu.

Söz konusu bölgede daha önce birçok kez trafik kazası meydana gelmesi dolayısıyla sürücüler, bu noktaya sinyalizasyon kurulması gerektiğini dile getirmişti. Vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, sorunun çözümü için gereken görüşmeleri yaparak çalışmaların başlamasını sağladı.

Bölgedeki sinyalizasyon eksikliğinin giderilmesi ile ilgili gelen talepler doğrultusunda durumu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ilettiklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı İba, kentin hak ettiği noktaya gelebilmesi ve tüm hizmetlerden faydalanabilmesi için gerekeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yapılan görüşmeler sonucunda Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocasinan Mahallesi Sazlıdere Mevkiindeki Kırklareli Kavşağı’nın bulunduğu noktaya sinyalizasyon çalışması gerçekleştirildi.

Vatandaşların taleplerini dinleyerek ilgili bakanlıklara ve kurumlara ilettiklerini, hiçbir isteğin karşılıksız kalmadığını vurgulayan Başkan İba, eksik olan diğer bölgelerde de sinyalizasyon ve gerekli çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Haber Merkezi