Başkan İba, 'Doğanköy Göleti 2023 yılı içinde tamamlanacak'

Başkan İba, Doğanköy Göleti'ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını müjdeledi

Başkan İba, 'Doğanköy Göleti 2023 yılı içinde tamamlanacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Gönül Gönüle Edirne" ziyaretleri çerçevesinde Lalapaşa ilçesi ile Doğanköy ve Çömlekakpınar köylerini ziyaret etti.Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İba, 3 bin 800 dekar alanın sulama ihtiyacının karşılanacağı Doğanköy Göleti'ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını müjdeledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Gönül Gönüle Edirne" ziyaretlerini sürdürüyor. Gece gündüz demeden kent merkezinde, köylerde, ilçe ve beldelerdeki ziyaretlerini sürdüren Başkan İba, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinliyor.

"Yapacak çok işimiz, gerçekleştireceğimiz nice projelerimiz var"

Lalapaşa ilçesinde ilk olarak İlçe Başkanlığını ziyaret eden İba, daha sonra Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan ile birlikte, İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız ve partililer ile bir araya geldi.

İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İba, "Lalapaşa için de Edirne için de yapacak çok işimiz, gerçekleştireceğimiz nice projelerimiz var" dedi.

Yol üzerindeki esnafları ve kahvehaneleri ziyaret eden Başkan İba ve beraberindeki heyet, Sonrasında AK nokta aracı ile pazar yerine giderek vatandaşlar ve pazar esnafına simit ikramında bulundu.

Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İba, ilgiyle karşılandı.

Sokak lezzetlerinin olmazsa olmazı simitleri ikram ettiklerini ve Gönül Gönüle Edirne demenin güzelliğini yaşadıklarını söyleyen Başkan İba, buradaki ziyaretinin ardından programına köy ziyaretleri ile devam etti.

Doğanköy sakinleriyle bir araya gelerek isteklerini dinleyen Başkan İba, AK Partiye üye olan vatandaşların rozetlerini taktı. Köylere yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi veren İba, 3 bin 800 dekar alanın sulama ihtiyacının karşılanacağı Doğanköy Göleti'ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını da müjdeledi.

Doğan Köyü ziyaretinde 5 vatandaşın üyeliğini gerçekleştiren Başkan İba, AK Parti ailesinin her geçen gün büyüyerek gücüne güç kattığını aktardı. Doğan Köyü Muhtarı Cevdet Şevik'i ziyaret eden Başkan İba, yapılan çalışmalar ve eksikliklerle ilgili de bilgi aldı.

Lalapaşa Kadın Kolları Başkanı Ayfer Kuşoğlu tarafından AK Parti ailesine kazandırılan 5 yeni üyeye rozetlerini Başkan İba taktı.

"Doğan köy Göleti bu sene bitecek"

Doğan köy Göleti'nin bu sene biteceğini söyleyen Başkan İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda çiftçiler için büyük öneme sahip bu projenin takipçisi olduklarını ve güzel sonuca vardıklarını aktardı.

Projenin Türkiye Yüzyılı olan 2023 yılı içinde tamamlanacağını belirten Başkan İba, çiftçilerin daha iyi şartlarda üretim yapabilmesi adına çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Projede sona gelinmiş olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten çiftçiler de duydukları memnuniyeti belirterek Başkan İba'ya teşekkür etti.

Buradaki ziyaretin ardından Çömlekakpınar Köyü'nü  ziyaret eden Başkan İba ve beraberindeki heyet, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek ilgili kurumlar ve bakanlıklara iletmek üzere not aldı.

Haber Merkezi