Başkan İba'dan pazar esnafı ve vatandaşlara çorba ikramı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1. Murat Mahallesi'nde kurulan pazarı ziyaret ederek tezgah açan esnaf ile vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Başkan İba'dan pazar esnafı ve vatandaşlara çorba ikramı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 1. Murat Mahallesi'nde kurulan pazarı ziyaret eden İba, esnafları tek tek ziyaret ederek tarhana çorbası ikram etti.

Ziyaret programına AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sıcak çorba ikramı karşısında memnuniyetlerini dile getiren pazarcı esnafı da Başkan İba ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Sıcak ve samimi sohbet  eşliğinde esnafın istek ve taleplerini dinleyen Başkan İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiklerini belirterek bol kazanç ve hayırlı işler diledi.

Köylerde, mahallelerde, ilçelerde ve beldelerde olduğu gibi kent merkezinde de ziyaretlerini sürdürdüklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, vatandaşların ve esnafın talep, görüş ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca pazar esnafı ve vatandaşlara yönelik yapılan ziyaret programında AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran  'AK Nokta Aracı' ile broşür dağıtımı yapıldı  ve vatandaşlara AK Parti hükümetinin kazanımları anlatıldı.

AK Parti’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren yöneticiler, çorba ikramı ile hem gönülleri hem de içleri ısıttı.

Haber Merkezi