Başkan İba'dan müjdeli haber 'Edirne'ye 29 adet halı saha kazandırıyoruz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, gençlere verdikleri sözü tutarak, 29 adet halı sahayı Edirne'ye kazandırdıklarını açıkladı.

Başkan İba'dan müjdeli haber 'Edirne'ye 29 adet halı saha kazandırıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devletin gençlerin isteklerini yerine getirdiğini söyleyen Başkan İba, “Bizler gençlerimizi sokaklarda değil, yeşil sahalarda, spor alanlarında görmek istiyoruz. Bundan sonra top sizde gençler! Vurduğunuz gol olsun.” dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, bakanlık desteğiyle 2 ay önce yapımına başlanan 7 adet sahayı gezdi. Yetkililerden bilgi alan İba, yakın zamanda sahaların tamamlanacağını söyledi. Başkan İba, sahaların Edirne’ye ve gençlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yaptıkları köy, mahalle ve ilçe ziyaretlerinde gençlerin kendilerinden temiz ve modern imkanlarla spor yapabilme istekleri olduğunu dile getiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kendilerinin de bu gereklilikleri bakanlara ve ilgili mercilere ilettiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanının her zaman olduğu gibi bu arzularında da kendilerini kırmadığını ifade eden İba, böylece 29 tane halı sahayı Edirne’ye kazandırdıklarını söyledi.

Edirne Merkez’de yapılan 7 adet halı sahayı gezdiklerini söyleyen Başkan İba, “2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanıp halılarının serilme aşamasına geldiğini mutlulukla gördük.  Bizler gençlerimizi sokaklarda değil, yeşil sahalarda, spor alanlarında görmek istiyoruz dedik! Devletimiz bu isteklerimizi gerçekleştirdi! Bundan sonra top sizde gençler! Vurduğunuz gol olsun.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi