Başkan İba 'Cumhuriyetimizin 100. yıl hedefleri için var gücümüzle çalışacağız'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 99. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan İba 'Cumhuriyetimizin 100. yıl hedefleri için var gücümüzle çalışacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan İba mesajında: “Demokratik idarenin eksiksiz ve en ideal ifadesi olan, yüksek ahlak ve ilerleme misyonuyla toplumları geleceğe taşıyan, erdemli, faziletli insanlar yetiştiren Cumhuriyetimizin 99'uncu kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz. Milli egemenlik çatısı altında; ırk, din, dil ve cemiyet farkı gözetmeksizin devlet yönetiminde söz sahibi olan vatandaşı ve devlet erkanını demokrasi çizgisinde buluşturan Cumhuriyet, milletin kendi egemenliğini kullandığı en ilerici devlet yapısıdır. Türk milleti olarak vatan toprakları üzerinde oynanan iç ve dış tehditlere karşı omuz omuza verip tarihe geçen  bir Kurtuluş Savaşı başlatarak  Cumhuriyeti kurduk. Bu mücadelenin eriştiği yüce Cumhuriyetimiz için şehitlerimizin vatan toprağına döktüğü kanlar, milletimizin fedakarlıkları asla unutulmayacak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi Yüce Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır" sözlerine yer verdi.

"Cumhuriyetimizin 100. yıl hedefleri için var gücümüzle çalışacağız"

"Böylesine anlamlı bir günde, vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmayacağız. O günlerden bugünlere Türk Milletinin gelişmesi ve dünya devletleri arasındaki yerini alması için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametini çizdiği 100. yıl hedeflerimize ulaşmak ve ülkemizi muassır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacağız" diyen Başkan İba şu cümlelerle mesajına son verdi. "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, ve aziz şehitlerimizi rahmet dilekleriyle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla  anıyor, Edirnemizin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."

Haber Merkezi