Başkan İba 'AK Parti fedakar insanların bulunduğu bir harekettir'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba Uzunköprü'de göreve yeni başlayan gençlik kolları yönetimiyle bir araya geldi. İba, Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş'e ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan İba 'AK Parti fedakar insanların bulunduğu bir harekettir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti’de görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren İba, “AK Parti makamların, mevkilerin geçiciliğine inanan, dava ahlakıyla kuşanmış, çalışkan, fedakâr insanların bulunduğu bir harekettir.” Dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçtiğimiz günlerde ataması gerçekleşen Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş'ün oluşturduğu yönetimi ile bir araya geldi.

AK Parti’de görevlerin bir bayrak yarışı olduğuna dikkati çeken İba, geçmiş dönem başkanlarının ellerinden gelen en iyi hizmeti yaptığını vurguladı.

Göreve yeni başlayan Uzunköprü gençlik kolları başkanı ve yönetiminin hizmetleri daha üste taşıyacağını söyleyen İba, çok çalışarak hizmete devam edeceklerinin altını çizdi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “AK Parti makamların, mevkilerin geçiciliğine inanan, dava ahlakıyla kuşanmış, çalışkan, fedakâr insanların bulunduğu bir harekettir. Bizler bu şiar ile inandığımız yolda birlikte yürüyen güçlü bir ekibimiz. En önemlisi samimi bir şekilde aile huzuru içinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız gençlerimize çok inanıyor. Sizin ferasetinize ve gücünüze çok inanıyor. Bizler de her gün gençlerimizle bir araya geliyoruz. Gençlerimizin beklentilerini karşılamak için çalışan bir liderimiz var. Attığımız adımlarda gençlerimizin yanında olduğumuzu gösteriyor.” Dedi.

AK Parti Uzunköprü gençlik kolları yönetimiyle yapılan toplantıya, Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, Uzunköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Havsa Keleş ve Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş ve partililer katılım sağladı.

Ardından İba ve beraberindekiler Uzunköprü Garnizon Şehitliği anma programına geçti.

İba, anma programı sonrası Uzunköprü Cumhuriyet Mahallesi Kadın Kolları Mahalle Başkanı Zeynep Kurt’u ziyaret etti. Ziyarette İba, AK Parti’ye katılan üyeye parti rozeti taktı. Uzunköprü ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde vefat eden iş insanı Merhum Hasan Çelebi’nin ailesini ziyaret eden İba, taziyede bulundu.

İba üreticilerle bir araya geldi

Hane ziyaretlerinin ardından Uzunköprü Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı ve Çeltik Üreticisi Şaban Gavuzoğlu, Üretici Tayfun Kızıl, Üretici Âdem Karaçuha ve üretici AK Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Azbiye Ataș'ı da ziyaret eden İba, üretime, üreticiye ve girişimciye desteklerin süreceğini belirtti.

Edirne’nin çeltik üretiminde önemli bir rol üstlendiğini söyleyen İba, “Üretimin hız kesmeden sürdürülmesi gerek. Üreticimizin dileklerini görüştük, hep daha çok üretmek adına yapabileceklerimizi istişare ettik. Ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Üretici ziyaretleri sonrası Salarlı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen İba, AK Parti’ye katılan 15 yeni üyeye rozetlerini taktı. Köyde bulunan çocuklara çeşitli hediyeler veren İba, Salarlı Muhtarı Talip Aydın ile de görüştü.

Haber Merkezi