Başkan İba '2022-2023 eğitim öğretim yılı kutlu olsun'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan İba '2022-2023 eğitim öğretim yılı kutlu olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz tatilinin ardından öğrencilerin yeniden okula dönme heyecanı yaşadıklarını dile getiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını bizlerde onlarla birlikte yaşıyoruz. Edirne’mizde de toplam 55.417 öğrenci eğitim öğretim hayatına devam edecektir. 3 aylık bir tatilin ardından okullarına geri dönen öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye’yi geleceğe güvenle taşımak için her zaman birinci şartın eğitim olduğunu dile getiren Başkan İba, “Bu vesileyle 2022-2023 eğitim ve öğretim sezonunun öğrenciler, öğretmenler, aileler ve bütün ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bütün idarecilerimize de görevlerinde başarılar, kolaylıklar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber Merkezi