Başkan Açıkel, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Kırklareli'nin Pehlivanköy İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Açıkel için cenaze töreni düzenlendi.

Başkan Açıkel, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Kırklareli’nin Pehlivanköy İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. 23 Nisan Pazar günü geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan Başkan Açıkel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kırklareli'nin Pehlivanköy İlçesi Belediye Başkanı Açıkel için belediye önünde tören düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşandı. Törende konuşan Vali Ekici, Açıkel'in çok değerli bir belediye başkanı olduğunu ve bölgede çok büyük hizmetler yaptığını hatırlatarak, Açıkel'e Allah'tan rahmet diledi.

Açıkel'in iyi bir insan olduğunu belirten Kaymakam Beypınar, Açıkel'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diledi.Törene Kırklareli Valisi Birol Ekici, İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yakınları katıldı. Açıkel'in cenazesi, Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Açıkel'in ailesi yakınları ve ilçe halkı gözyaşlarına hakim olamadı. Edirne Haber Gazetesi olarak merhum Hüseyin Açıkel'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabir ve başsağlığı dileriz.