Barmanbay, 'Kendime göre tek rakibim İba'

Edirneli esnaflardan Metin Barmanbay, belediye başkanlığına aday adaylığını resmen açıkladı.

Barmanbay, 'Kendime göre tek rakibim İba'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Barmanbay, AK Parti Edirne İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısıyla belediye başkanlığına aday adaylığını duyurarak resmi evraklarını teslim etti.

Toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün yaptığını konuşmada, AK Parti’de hizmet yarışının devam ettiğini söyledi.

Adaylık sürecinde önemli olanın birlik ve beraberlik olduğunu belirten Özgün, Edirne’nin AK Parti Belediyeciliğiyle tanışması gerektiğini aktardı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak da Barmanbay’a adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Barmanbay ise daha önce açıklama gerçekleştirdiklerini fakat bu kez resmi olarak adaylığını duyurduğunu ifade etti.

Kısa sürede çok yol katettiklerini dile getiren Barmanbay, “Çocukluğumun belediye başkanı, günümün yüzyılın lideri dediğim sevgili Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir aşk var bizde. Bu şehirde yaşıyorum, bu şehirde nefes alıyorum. Yüce yaratan da bu şehri bizlere son noktayı koymayı nasip etsin diyorum. Çevremden çok destek gördüm. AK Parti’ye oy veren vermeyen herkes benim adaylığım için destek verdi. Ben de tabii biraz onlardan almış olduğum aşk ve şevkle bu yola çıktım. Bu arada işletmeciliğin yapmış olduğum Saraçlar Caddesi'ndeki gerek halk gerek İnsanlar gerek esnaf, bunlarla da istişaremizi yaptık. Evet, şehri eksiklikleri, yapılan işleri, yapılamayanları, hiyerarşik ilişkiler doğrultusunda toparlayacağımı zannediyorum. İkili insan ilişkilerime güveniyorum. Var olan belediye başkanı kendince bir şeyler yapmaya çalıştı. Allah nasip ederse bu şehri hiç kimsenin hayal edemeyeceği güzelliklerle buluşturmak istiyorum. İktidarın başta da benim için yaşayan efsane lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünü, iktidarın yatırım gücünü Edirne’ye getirmek istiyorum. Türkiye'nin de gıpta ettiği ve de edeceği örnek ramazanlar yaşayacağız” dedi.

Barmanbay, projelerini paylaşmak istemediğini diğer adaylara fikir vermek istemediğini söyledi.

Kendine göre tek rakibi olduğunu vurgulayan Barmanbay, AK Parti İl Başkanı Belgin İba’yı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Barmanbay, İba’nın aday olmaması durumunda kendisine kimseyi rakip görmediğine dikkat çekti.