TED Edirne Koleji, eğitime katkı konserlerine yenisini ekledi

TED Edirne Koleji tarafından kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Kültür-Sanat Etkinlikleri Moğollar konseri ile devam ediyor.

TED Edirne Koleji, eğitime katkı konserlerine yenisini ekledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli sanatçıları Edirnelilerle buluşturan TED Edirne Koleji, Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu konserlerden elde edilecek geliri kız çocuklarının eğitimine aktaracak.

TED Edirne Koleji kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği konserlere bir yenisini daha ekleyecek. Konserden elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimine bursu olarak bağışlanacak. Eğitimde Fırsat Eşitliği İlkesinden yola çıkarak başlattıkları projelerin devam edeceğini belirten TED Edirne Koleji kurucusu Nesim İba, 26 Kasım 2022 gecesi saat 20.00'de düzenlenecek Moğollar konserinden elde edilecek gelirin, ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimine burs olarak bağışlanacağını söyledi.

“Hedefimiz daha fazla çocuğun eğitimine katkı sağlamak”

Türk Eğitim Derneği'nin misyonu gereği Anadolu'nun ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde okuyan kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak amacıyla başlattıkları kültür- sanat etkinliklerinin devam ettiğini söyleyen TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, dördüncüsünü düzenleyecekleri konserde Moğollar ve ekibinin sahne alacağını aktardı.

Daha önceki konserlerde olduğu gibi yine söz konusu kız çocuklarının eğitimi olunca Edirnelilerin hassas davranacağını ve desteğini esirgemeyeceğini düşündüklerini söyleyen İba, hedeflerinin daha çok çocuğun eğitimine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

26 Kasım 2022 gecesi saat 20.00'de TED Edirne Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilecek konserin biletlerine TED Edirne Koleji, Erasta AVM Mado, Margi AVM Yapada, Delta Park Loca Cafe ve Zeynep Kız Öğrenci Yurdu 6'dan ulaşılabiliyor.

Özlem Ceylan