Balıkçı, 'Edirne'nin AK Parti belediyeciliği ile tanışma vakti geldi'

Edirne'den AK Parti Belediye Başkan aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Erdinç Balıkçı, Edirne'nin AK Parti belediyeciliği ile tanışma vakti geldiğini söyledi.

Balıkçı, 'Edirne'nin AK Parti belediyeciliği ile tanışma vakti geldi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'nin tanınan isimlerinden birisi olan  TESUN Enerji Yönetim Kurulu ve Edirne Bölgesel Kalkınma Derneği (EBKADER) Başkanı Erdinç Balıkçı, AK Parti Edirne Belediye Başkan aday adaylığını il başkanlığı binasında düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Düzenlenen toplantıda AK Parti Edirne Belediye Başkanı aday adayı Erdinç Balıkçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Erdi Ertek ve partililer katıldı.

Balıkçı’nın aday adaylığı sürecinde hiçbir eksik evrakı olmadığını belirten AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Avukat Erdi Ertek, başvurusunu kabul ettiklerini ve sürecin hayırlı olmasını diledi.

Parti bünyesinden aday adaylığı için 3 resmi başvurunun yapıldığını aktaran AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Balıkçı’nın başvurusunun hayırlı olmasını diledi.

Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapmış, tarihinde 3 defa Dünya’nın en önemli şehirlerinden biri konumuna gelmiş, ülkemizin Avrupa’ya açılan en önemli sınır kapısı olan Serhat şehri Edirne’nin, “Halka hizmet Hakka hizmet” düsturuyla çalışan, AK Parti belediyeciliği ile tanışma vaktinin geldiğini söyleyen Balıkçı, düzenlediği basın toplantısında Edirnelilere seslendi.

"Edirne’nin dev projelerle tanışma vakti geldi"

Edirne'nin dev projelerle tanışma vaktinin geldiğini söyleyen Balıkçı, "Bu yeni projeleri de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ondan aldığımız güçle ve Edirne halkımızın iş birliği ile hayata geçireceğimize inancım tamdır. Biz çağdaş Edirne’mize hizmet etmeye başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Yapılan kamuoyu yoklamaları uyarınca, kıymetli halkımızın da bizlerle aynı hissiyatı paylaştığını biliyorum. Edirne’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. İlimizin ihtiyacı olan tüm projeleri, teknik bilgi ve birikimimiz doğrultusunda tek tek çalıştık. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve partimizin de desteğiyle, Edirne’mizde; alt yapı, üst yapı, ulaşım, bilişim teknolojileri ve temiz enerji üretimleri gibi birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz. Her köşesi buram buram tarih kokan, kadim mirasımızın sahibi ilimizin hak ettiği değeri görebilmesi için tüm hazırlıklarımız tamamdır. Şehrimizin değerlerini de harmanlayarak, Edirne’mizi bir ‘turizm kenti’ haline getirirken, tarihi dokusuna da canlılık katacağız" dedi.

"Gereken her türlü çalışmayı yapacağız"

Göreve gelince de durmak, yorulmak ve bahane üretmek olmayacağını belirten Balıkçı, "Şehrimizin kalkınması, istihdamının artması, halkımızın mutlu ve huzurlu olması için gereken her türlü çalışmayı yapacağız. “Aşk ile, severek, çalışan yorulmaz” demiş atalarımız, biz de yorulmadan çalışmak için yola çıkıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılında Edirne’mize hizmet edebilecek olmak, bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Bu vesile ile ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde bize bu gururu yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyoruz.  Başvurumuzun, Vatanımıza, Milletimize ve Kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun