Bakan Akar '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Edirne'ye geliyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti'nin '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı çerçevesinde 21 Ekim Cuma Günü Edirne'ye gelecek.

Bakan Akar '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Edirne'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” programı 21 Ekim Cuma günü Edirne’de gerçekleştirilecek. Program çerçevesinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MKYK Üyesi Bayram Şenocak, MKYK Üyesi Behiye Eker, MKYK Üyesi Harun Armağan, MKYK Üyesi Şevki Şar, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Hasan Turan, Serap Yaşar, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Edirne İl Koordinatörü Seda Gören Bölük ile partililer Edirne’ye gelecek.

Bakan Akar ve beraberindekiler ilk olarak yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşacak. Valilik ziyareti ile başlayan programın ardından Bakan Akar, şehit ve gazi aileleriyle buluşacak.

Program çeşitli görüşmelerin ardından görev dağılımlarına göre eş zamanlı olarak merkez ve ilçelerde STK'lar ile buluşmalar, esnaf, vatandaş ve yatırım ziyaretleri ile devam edecek. Çevre illerden gelen Milletvekilleri sahaya inerek 2023 seçimleri öncesi çalışmaları yerinde görecekler.

Edirne’de 9 ilçedeki görev dağılımlarına göre Merkez’de MKYK üyeleri Behiye Eker, Şevki Şar, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Edirne İl Koordinatörü Seda Gören Bölük, Süloğlu’nda MKYK Üyesi Harun Armağan, Havsa'da Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İpsala'da İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Meriç'te İstanbul Milletvekili Serap Yaşar,  Uzunköprü'de MKYK Üyesi Bayram Şenocak, Lalapaşa'da Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Enez'de İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Keşan'da Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel üç kademe teşkilat toplantılarını düzenledikten sonra ilçelerde vatandaşlar ile bir araya gelerek vatandaşın dilek ve taleplerini dinleyecekler.

2023’e Doğru Şehir Buluşmalarının 21 Ekim Cuma Günü Edirne’de gerçekleştirileceğini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile yapılacak olan programımıza Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ile basın mensuplarımızla buluşarak başlayacağız. Ardından eş zamanlı olarak 9 ilçemizde milletvekillerimiz sahada olacaklar. Kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini dileklerini dinleyeceğiz. Biz milletin sinesinden doğan bir hareketin temsilcileri olarak yine milletimizin sesiyle ve talepleriyle ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk günkü coşkusu ve sevdasıyla, hemşehrilerimize ulaşacak, her bir hemşehrimizle tek tek görüşeceğiz. Programımızın şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Bakan Akar, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programının ardından Gençlik Buluşması programına da katılacak.

Haber Merkezi