Bahri Dinar yedinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği'nin genel kurulunda Bahri Dinar yedinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bahri Dinar yedinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurlu tek liste ile yapıldı. Ali paşa Orta kapıda bulunan dernek binasında yapılan genel kurula dernek üyeleri katıldı.

Edirne Tanıtımı için yıllardır hizmet eden Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanlığına bir kez daha Bahri Dinar seçilirken yönetim kuruluna Arif Meriç, Cevat Işık, Nedim İşcan, M. Kemal İmrak Denetim Kuruluna Recep Dural, Recep Turan, Barış Zihir seçildi.

Dernek başkanlığı görevine yedinci kez seçilen Bahri Dinar yaptığı açıklamada, görevini severek yaptığını belirterek, “Edirne Tava Ciğerimiz başta olmak üzere Edirne’mizi geniş kapsamlı tanıtmak için mücadele ediyoruz. Bugün baktığımızda Tava Ciğerin nereden nereye geldiğini görüyoruz. Bununla birlikte katıldığımız etkinlik, fuar ve televizyon programlarında Edirne’mize ait lezzetleri ve el ürünlerini de son yıllarda tanıtıyoruz. Bundan sonra da aynı azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün yedinci kez bu görevi bizlere veren üyelerimize, yeni seçilen yönetimimize teşekkür ederim. ” dedi.

Haber Merkezi