Arpacı, kentteki okullara ekmek yapan öğrencileri ziyaret etti

Pansiyonlu okulların ve ücretsiz yemek hizmeti verilen okul öncesi okulların ekmekleri öğrenciler tarafından okullarının atölyelerinde üretiliyor.

Arpacı, kentteki okullara ekmek yapan öğrencileri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı merkez ilçede pansiyonu bulunan okullar ile ücretsiz yemek hizmeti verilen okul öncesi okullarda ekmekler, Edirne Serhat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından sağlanıyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan ekmek üretim atölyesini ziyaret ederek öğretmenleri gözetiminde ekmek üreten öğrenciler ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje çerçevesinde meslek liselerine kazandırılan ekmek üretim atölyelerinde öğrenciler öğretmenleri gözetiminde ürettikleri ekmekler ile okullardaki ekmek ihtiyacını karşıladığını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı, öğrencilerin akademik olarak gelişimlerinin yanında okullarında uygulamalı mesleki tecrübe kazandıklarını da söyledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı, öğretmen ve öğrencilere yeni dönemde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Haber Merkezi