Altın yatırımcısının yüzünü güldürüyor

2023 yılına yükselişle başlayan altın, gündemdeki yerini koruyor. Bin 180 liraya kadar yükselen gram altının ilerleyen günlerde daha da yükselmesi bekleniyor. Altının yükseleceğini ve yatırımcısına kazandıracağını daha önce de söylediklerini hatırlatan Kuyumcu esnafı Rahmi Cömert, kenarda parası olanın altına yatırım yapmasını tavsiye etti.

Altın yatırımcısının yüzünü güldürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Gram altının fiyatı bin 190 liraya kadar yükseldi. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar anlık değişen altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Kuyumcu esnafı Rahmi Cömert, 2023’ün altının yıla olacağını ve yatırımların altına yapılması gerektiğini söyledi.

Altın fiyatlarındaki yükselişin sürdüğünü belirten Cömert, yatırımcıların altına yöneldiğini vurguladı.

"2023 yılından umutluyuz"

Daha önce de altın fiyatlarının artacağını söylediklerini hatırlatan Cömert, yükselişin istikrarlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Altında daha büyük hamleler beklediklerini söyleyen Cömert, “14 Şubat hazırlıklarımız başladı. Sevgililer gününde satışlarımız artacaktır. Sonra yine Bulgar müşterilerimiz devreye girecek. 2023’ten umutluyuz. Güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyorum.” Dedi.

“2023 altın yılı olacak”

Gram altının bin 180, çeyrek altın yaklaşık 2 bin, tam altının ise 8 bin olduğunu aktaran Cömert, altının yatırımcısına kazandırmaya devam ettiğini aktardı. Kenarda parası olanların altına yatırım yapmasını tavsiye eden Cömert, altını olanların ise mecbur kalmadıkça bozdurmamalarının fayda sağlayacağını belirtti.

Özlem Ceylan