Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcısının yüzünü güldürüyor

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken, kuyumcu esnafı da yatırımcılara paralarını altına çevirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcısının yüzünü güldürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları son günlerde yukarı yönde seyrediyor. Altındaki yükseliş devam ederken, kenarda parası olan vatandaşlar da yatırımlarını altından yana tercih ediyor.

Altındaki yükselişin yatırımcıların yüzünü güldürdüğünü söyleyen kuyumcu Esnafı Rahmi Cömert, fiyatların her geçen gün arttığına değinerek özellikle evlenecek çiftlere çağrıda bulundu.

"Bundan sonra da bu sert yükselişleri görmeye devam edeceğiz"

Altının her zaman en güvenli liman olduğunu belirten Cömert, altının yükselişini önümüzdeki günlerde de sürdüreceğine dikkat çekti. Bundan sonra da bu sert yükselişlerin devam edeceğini aktaran Cömert, "Şubat ayı normal seyretti ama üçüncü ayda altınların 3 bin 300 olacağını söylemiştik. Şu an itibariyle has satışın fiyatı 2 bin 300 liradan işlem görüyor. Hızlı şekilde yükselişler devam ediyor” dedi.

"Parası olan hiç düşünmeden parasını altına çevirebilir"

Parası olanın hiç düşünmeden altına çevirebileceğini belirten Cömert, altının hem takı hem de yatırım aracı olduğunu ifade etti. Yatırım yapan vatandaşların yüzünün güldüğünü aktaran Cömert,  Çeyrek altının 3 bin 980 lira, tam altının 15 bin 920 lira, Reşat altının ise 16 bin 83 liradan alıcısıyla buluştuğunu söyledi.

 Altının kısa sürede kendini amorti ettiğine değinen Cömert, "Altın yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Şu ana kadar altına yatırım yapan herkes mutlu. Vatandaşlara sesleniyorum şu an paranız var kesinlikle altına yatırım yapın. Kenarda parası olan sakın altın yüksek alamayız diye düşünmesin altın fiyatları artmaya devam edecek” dedi. 

İpek Esma Çeşme