Ali Can Zeray, Baz Medya A.Ş'nin Dijital Yayınlar Koordinatörü oldu

Demirören Haber Ajansından emekli olan başarılı gazeteci Zeray, Baz Basın Yayın ve Medya A.Ş. bünyesine katıldı. Baz Basın Yayın ve Medya Yönetim Kurulu, Zeray'ı medya grubunun Dijital Yayınlar Koordinatörü olarak atadı.

Ali Can Zeray, Baz Medya A.Ş'nin Dijital Yayınlar Koordinatörü oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baz Basın Yayın ve Medya A.Ş.’nin iki vasıflı gazetesi Edirne Haber ve Gündem Gazetesi’nin Dijital Yayınlar Koordinatörlüğünü yürütecek olan Zeray,dijital yayınları koordine etmesinin yanında  hem stüdyodan hem sahadan kentin nabzını  ve gündemini tutacak programlarıyla da izleyenlerin karşısına çıkacak.

Zeray meslek hayatına çeşitli yerel ve bölgesel yayın organları sonrası 2005’ten itibaren yılında Doğan Haber Ajansı’nda muhabir olarak devam etti.

Posta Gazetesi Güneydoğu Bölgesi Sorumlusu olarak bir dönem kentten ayrılan Zeray, dönüşünde şehrin ilk tarım gazetesini çıkardı.

Doğan Haber Ajansı’na 2014 yılında yeniden dönen Zeray, Trakya ve Balkanlar’dan yaptığı haber ve canlı yayınlarla gündemi sevilen, beğenilen üslubuyla aktardı.

Emekliliği sonrası bir süre daha ajans muhabirliği yapan Zeray, emeklilik dilekçesini vererek bu mecradaki çalışmalarına nokta koydu.

HABER MERKEZİ