Akıncı '23 Nisan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın umudu ve sevincidir'

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Akıncı '23 Nisan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın umudu ve sevincidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümününü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Akıncı, geçmişten bugüne çocukların geleceğe olan umudu ve Türkiye'nin aydınlık yarınlarına olan inancının simgesi olan bu anlamlı günü coşkuyla kutladıklarını ifade etti.

Akıncı, 'Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının üzerinden 104 yıl geçti ancak o günün heyecanı ve coşkusu hala tazeliğini koruyor. Meclisimiz, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin bir simgesi haline gelmiş, milletimizin iradesini temsil etmiş ve geleceğe olan inancını pekiştirmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın umudu ve sevincidir' dedi.

Geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine ve mutluluğuna verilen önemin altını çizen Akıncı, 'Bugün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çocukların haklarına saygı duyulması ve eğitimlerinin en iyi şekilde sağlanması için çaba gösteriyoruz. Çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir geleceğe sahip olması için çalışıyoruz' diye konuştu.

Son olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ile birlikte tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik eden Akıncı, 'İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sevgiyle selamlıyor, gözlerinden öpüyorum' şeklinde sözlerini tamamladı."

Haber Merkezi