Akıncı '1 Mayıs emekçilerin omuzlarında yükselen bir bayramdır'

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlamak ve işçilerin ve emekçilerin onurlu gününün değerini vurgulamak amacıyla bir mesaj yayımladı.

Akıncı '1 Mayıs emekçilerin omuzlarında yükselen bir bayramdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Akıncı, Türkiye'nin büyümesinde ve kalkınmasında kritik bir rol üstlenen işçi ve emekçilerin, şartlarının iyileştirilmesi adına AK Parti olarak her zaman artan bir özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

"1 Mayıs, işçilerin ve emekçilerin omuzlarında yükselen bir bayramdır" diyen Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin istihdamını artırmak için atılan adımları da vurguladı.

Akıncı, "Ücretlerden sosyal haklara kadar pek çok alanda iyileştirmeler sağlandı" diyerek, işçilerin ve emekçilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi adına yapılan çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ayrıca Akıncı, "AK Parti hükümeti olarak İşçilerin ve emekçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının korunması için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Emek ve alın teriyle büyüyen bir Türkiye için mücadelemiz kararlılıkla sürecek." Dedi.

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı "Ülkemizin kalkınması için alın teri döken tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Merkezi