Akgün yeniden aday

CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Akgün, İl Genel Meclisi'nde görev almak için CHP Merkez İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunda bulundu.İl Genel Meclis Üyeliği için yeni dönemde göreve talip olan Akgün, aday adaylığı başvuru dosyasını CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Nedim İşcan'a teslim etti.

Akgün yeniden aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Ziraat Odası Meclis Başkanı ve Edirne CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Akgün “Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Ben askerden geldiğimde Cumhuriyet Halk Partisi ihtilalcı zihniyet tarafından kapatılmıştı. Benim bütün iddiam Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bülent Ecevit açacak şeklindeydi. O partide siyasete başladım. Kapatılan siyasi partilerin TBMM’den geçip açılmaya başlanmasından sonra gördüm ki bizim Bülent Ecevit’imiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni kabul etmiyor. Bende derhal Demokratik Sol Parti’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyeliğimi yaptırdım. Kurucu Merkez İlçe Yönetimi’nde yer aldım. Çok kısa bir süre siyasete ara verdim.”Dedi.

Üç dönemdir il yönetim kurulu üyeliği yaptığını ifade eden Akgün ardından 2005 yılında yapılan kongrede merkez ilçe yönetim kurulu üyeliğine girdiği söyledi. Akgün: “ SonrasındaMerkez İlçe başkanlığı görevine getirildim. 2 dönem bu görevde kaldım. 3 dönemden beri de İl Genel Meclis Üyesiyim ve Edirne Ziraat Odası Meclis Başkanıyım.”Diye konuştu.

Kötü yönetildiğini iddia ettiği tarımın ve zor günler geçiren üretici kesiminin sesi olmak için aday olduğunu dile getiren Erdal Akgün, “Andımıza tekrar Danıştay tarafından okutulmasına tepki gösteren zihniyete karşı adayım”şeklinde konuştu.

Özlem Ceylan