Akbulut, 'Köy yollarımız şehirlerarası yol görünümüne kavuştu'

Köy yollarının sıcak asfaltlama sonrası modern bir görünüme kavuştuğunu belirten AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, ' Nereden Nereye' diyerek AK Parti iktidarı döneminde kaynak problemi olmadan bölgeye yatırımların devam ettiğini söyledi.

Akbulut, 'Köy yollarımız şehirlerarası yol görünümüne kavuştu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti iktidarı döneminin başladığı günden bu yana hizmetin en iyi ve en kaliteli şekilde vatandaşlara götürülmesi için yoğun çaba harcandığını söyleyen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, içme suyundan kanalizasyona, tarımsal sulamadan, asfalt ve beton yol çalışmalarımıza kadar birçok alanda çalışma yapılması ve projelerin hayata geçirilmesi için kaynak aktarımı yapıldığını ifade etti.

"Kaynak problemi yok"

AK Parti iktidarı döneminde köy yollarının adeta şehirlerarası yol görünümüne kavuştuğunu belirten Akbulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Köy yolları sıcak asfalta dönüştü.  3-4 yıl içerisinde tüm köy yolları sıcak asfalt olacak. Kaynak problemi yok. AK Parti iktidarımızın başlamasıyla günümüze dek şehirler arası yaptığı yolların güzelliği, şimdi de aynısıyla köyler arası yollara yansıyor. Burada şunu dememek mümkün müdür? Nereden nereye” ifadelerine yer verdi.

Burcu Temel