AK Partili binlerce vatandaş zaferi Atatürk Anıtı'na kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden zafere ulaştı. Edirne'de AK Parti destekçisi olan binlerce vatandaş il başkanlığı binası önünde toplanarak kutlama yaptı.

AK Partili binlerce vatandaş zaferi Atatürk Anıtı'na kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Türkiye genelinde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52,11 oy oranı alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen binlerce vatandaş Edirne’de sokaklara döküldü.

Edirne İl Başkanlığı binasının önünde toplanan vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundu. Sloganlar ve şarkılarla kutlama yapan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasını canlı olarak izledi. 7’den 70’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen vatandaşlar seçim sonuçlarını coşkuyla kutladı.

Kutlamalar esnasında bazı vatandaşlar oyun havasıyla dans ederek kazanmanın heyecanını yaşadı.

Kutlamalarda konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

İba, Türkiye yüzyılında ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Demokrasi şöleninden yine biz galip çıktık. Sadece AK Partililerin değil tüm Türkiye’nin kazandığı bir seçim oldu. Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz daha da artacak. Önümüzdeki belediye seçimleri için azimle çalışmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Ardından kortej oluşturularak Atatürk Anıtı’na yürüyüş gerçekleştirildi. Yoğun katılımla düzenlenen yürüyüş anıta gelindiğinde bir süre ara verildi. Anıt önünde İstiklal Marşı okunarak kazanılan zafer kutlanıldı.

Özlem Ceylan – Doğukan Vurgun