AK Parti heyeti gazetecileri unutmadı

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Baz Basın Medya A.Ş. bünyesinde bulunan Edirne Haber ve Gündem Gazetelerini ziyaret etti.

AK Parti heyeti gazetecileri unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba ve beraberindeki heyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki yerel gazeteler ve ajansları ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi. Basının kamuoyundaki ve halkın doğru bilgi alma noktasındaki önemine dikkat çeken İba, bu önemli günde gazetecileri unutmadı.

Ziyarette yapılan çalışmalarla ilgili gazetecilerle fikir alışverişinde bulunan İba, görevlerinde kolaylıklar dileyerek başarılarının devamını diledi.  

Partililerle birlikte gazetecileri ziyaret eden İba, belediye seçim çalışmalarında izleyeceği yol hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda geçen görüşmenin ardından Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba ve beraberindekiler günün anısına fotoğraf çekilerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Ziyarette İba ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, İl Kadın Kolları Başkanı Nergis İnce, İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyesi, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Balta da yer aldı.