AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı 200 koli mutfak eşyasını Kahramanmaraş'a gönderdi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler vatandaşlar için başlatılan 'Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası'na AK Parti Edirne İl Başkanlığı'ndan da destek geldi. AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım kolileri tırlara yüklenerek Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi.

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı 200 koli mutfak eşyasını Kahramanmaraş'a gönderdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası" kapsamında Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor.

Başlatılan kampanyaya destek veren AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan koliler tıra yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Kadın kolları üyeleri içerisinde mutfak eşyaları bulunan kolileri yardım tırına yükledi. Yardım kolisi taşıyan tır Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine doğru hareket etti.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Türkiye’nin çok büyük bir felaket yaşadığını yaraların sarılması için çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Devlet millet el ele depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderildiğini belirten Aksal, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası" diye bir çalışması var. Bölgede hiçbir şey kalmadı. Tabaklar, çatallar, kaşıklar hepsi yok oldu. Türkiye genelinde tüm kadın kollarımız mutfak setleri hazırlayıp bölgeye gönderiyorlar. İnşallah yaraları saracağız. Sıcak sofralarımız tekrar kurulacak. Gaziantep’te ve Malatya’da güvenli evlerimizi inşa etmeye başladık. İnşallah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle bir yıl içerisinde vatandaşlarımızı sıcak güvenli yuvalarına kavuşturacağız.” Dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Nergis İnce ise, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası"na 70 ilin katıldığını ifade etti.

İnce, mutfak eşyasının bulunduğu 200 kolinin Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gönderildiğini dile getirdi ve şunları söyledi:

“Kahramanmaraş Elbistan’a 200 koli hazırlığımızı gerçekleştirdik. Bölgedeki çadır ve konteyner kentlerde sofraların tekrar kurulması için hazırlığımızı teslim edeceğiz. Şu anda kadınların ilk acil ihtiyaçlarını hanımlar olarak tespit ederek evde ne kullanıyorsak malzemeleri temin edip kolilerimizin içerisine yerleştirdik.”

Haber Merkezi