AK Parti Edirne İl Başkanı İba, vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde kandil simidi ve lokum dağıttı.

AK Parti Edirne İl Başkanı İba, vatandaşlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan kandil simidi hayrına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Saraçlar Caddesi'nde kurulan standı ziyaret ederek, vatandaşların kandilini kutladı. Etkinliğe katılan Başkan İba, vatandaşlarla sohbet ederek kandil simidi dağıtımına eşlik etti.  Açılan stantta vatandaşlara kandil simidinin yanında ayrıca kek ve lokum da ikram edildi.

Peygamber efendimizin doğumu vesilesiyle kutlanan Mevlid Kandili dolayısıyla Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve kandilini kutladıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, bir kandile daha ulaşmanın şükür ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Rabbim dualarımızı kabul etsin"

Tüm Edirnelilerin Mevlid Kandili'ni kutlayan Başkan İba, "Rabbim dualarımızı kabul etsin. Herkesin gönlündekini versin. Gündüz Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Akşam da gençlik kolları üyelerimiz camilerde olacak. Yatsı Namazı sonrası cami bahçelerinde ikramlarımız olacak. Bizler de orada hemşerilerimizle kandilleşeceğiz" dedi.

Düzenlenen etkinliğe AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'nın yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Haber Merkezi