'AK Nokta aracımızla meydanlarda vatandaşlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Ocak ayı değerlendirme toplantısında İlçe ve Kadın Kolları Başkanları ile bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

'AK Nokta aracımızla meydanlarda vatandaşlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İlçe ve Kadın Kolları Başkanları ile bir araya gelerek Ocak ayı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda haftalık ve aylık programların belirlendiğini söyleyen İba, 'AK Nokta Aracı'nı faaliyete geçireceklerini duyurdu.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda haftalık ve aylık programlar belirlendi. Sandık yönetim kurullarının tüm ilçelerde tamamlandığını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, tüm ilçelerle birlikte saha çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını ifade etti.

Gece gündüz demeden köylerde, mahallelerde, ilçelerde ve beldelerde ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Başkan İba, hoş sohbetler eşliğinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini ve ilgili bakanlıklara iletmek üzere not aldıklarını dile getirdi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran  'AK Nokta Aracı'nı faaliyete geçireceklerini duyuran İba, Merkez ve ilçelerde yapacakları programlarda AK Nokta Hizmet Aracı ile meydanlarda vatandaşlarla bir araya geleceklerini ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi