AFAD tarafından Havsa Bakım İşletme Şefliği personeline eğitim verildi

2022 Afet Tatbikat Yılı faaliyetleri kapsamında Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) eğitmenleri tarafından Havsa Bakım İşletme Şefliği'nde eğitim düzenlendi. Düzenlenen eğitimde ilgili personele  ‘Afet Farkındalık Eğitimi' verildi.

AFAD tarafından Havsa Bakım İşletme Şefliği personeline eğitim verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022 yılının İçişleri Bakanlığınca ilan edilen ‘Afet Tatbikat Yılı’ kapsamında kamu kurum ve kuruluş personelleri ile vatandaşlara  ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verilmeye devam ediliyor.

Türkiye’de 2022 yılının ‘Afet Tatbikat Yılı’ olarak kabul edilmesi sonrası İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümü ekiplerince Afet Farkındalık Eğitimleri veriliyor. Eğitimlerin ardından ise Afet Tatbikatları gerçekleştiriliyor.

Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) eğitmenleri tarafından Havsa Bakım İşletme Şefliği’nde düzenlenen eğitim çerçevesinde ilgili personele ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi.

AFAD eğitmenleri tarafından verilen eğitim sonrası Havsa Bakım İşletme Şefliği personeli ile birlikte deprem anı, yangın ve tahliye tatbikatı icra edildi.

HABER MERKEZİ