Acı Kaybımız: Mesai arkadaşımız  Söylemez'in vefatı basın camiasını derinden üzdü 

Edirne'de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan meslektaşımız Berk Söylemez, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Kameramanı 39 yaşındaki Berk Söylemez'in vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

Acı Kaybımız: Mesai arkadaşımız  Söylemez'in vefatı basın camiasını derinden üzdü 

'Ateş düştüğü yeri yakar' denir. Ateş bu kez bizim aramıza düştü, yüreğimizi yaktı. Geçirdiği kaza sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi gören Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Kameramanı Berk Söylemez hayatını kaybetti.

Meslektaşımıza Edirne Haber Gazetesi olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Meslek sevgisi, çalışkanlığı, iş ahlakı ve efendiliği ile tanınıyordu. Bisikletiyle geçirdiği kaza nedeniyle 17 gündür tedavi altındaydı.  Kaza sonrası önceTrakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ...Daha sonra İstanbul'daki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

39 yaşındaki Berk Söylemez ailesinin iki çocuğundan biriydi.

Söylemez'in cenazesi 14 Eylül Perşembe günü Edirne'de Eski Cami'de öğle Namazı'na müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Haber Merkezi