5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı

Edirne'de 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçunda 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı.

5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalar devam ediyor.

                Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Uzunköprü ilçesi Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Uzunköprü İlçesi Değirmenci Köyü bölgesinde yapılan kontrol de “Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçunda 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan H.K. isimli şahıs yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması, asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi