24 Mahallede Tek

31 Mart yerel seçimlerinde Edirne Merkez ilçede 8 kadın muhtar adayından sadece biri ipi göğüslemeyi başardı. Medrese Alibey Mahallesi'nin kadın muhtar adayı Nesrin Çağlar kullanılan oyların 1077'sini alarak mahallenin yeni muhtarı olmayı başardı.

24 Mahallede Tek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FARKLA KAZANDI

Medrese Alibey Mahallesi’nden yerel seçimlerde muhtar adayı olan Nesrin Çağlar (44) kentteki 24 mahalle içinde tek kadın muhtar seçilmeyi başardı. 5 erkek adaya karşı yarışan Nesrin Çağlar resmi olmayan sonuçlara göre en yakın rakibine 210 oy fark attı

Nesrin Çağlar seçim öncesinde çok sıkı şekilde çalıştıklarını mahallesinde yaşayan herkesle birebir iletişime geçtiğini söyledi.

GURUR DUYUYORUM

Kentin tek kadın muhtarı seçilmenin gururunu yaşadığını ifade eden Nesrin Çağlar, 8 azadan 5’inin de kadınlardan oluştuğunu söyledi. Adaylığına ailesi ve yakınlarıyla karar verdiklerini ifade eden Nesrin Çağlar; “Mahallede yaşayan arkadaşlarımızla birlikte bu göreve talip olmaya karar verdik. 3 aydan beri çok çalıştık. Aza arkadaşlarımız, dostlarımız ve özellikle oğlumun da desteğiyle çok güzel çalışmalar yaptık. Sıkılmadık el bırakmadım. Herkese bire bir dokundum. Mahalledeki evleri iki kere gezdim. Vatandaşlarımızın destekleriyle başardım. Bundan sonra vatandaşlarımızla birlikte mahallemizin tüm sorunlarını çözüp, en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmesine destek olacağız.”

Muhtarlığın ek işi değil tek işi olacağını ifade eden Nesrin Çağlar, seçmenlerin kendisine verdiği yetkiyi en iyi şekilde değerlendireceğini dile getirdi.

BERK SÖYLEMEZ