1990 Beşiktaşlılar Derneği'nden Sevgililer Günü hediyesi

1990 Edirne Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kentin en kalabalık noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlara ücretsiz olarak kalpli çubuk dağıttı. 

1990 Beşiktaşlılar Derneği'nden Sevgililer Günü hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi’nde etkinlik düzenleyen Edirne 1990 Beşiktaşlılar Derneği, bu özel günde Edirnelileri unutmadı. Edirne 1990 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hakan İnceoğlu, hiçbir özel günü atlamadan etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.

"Her özel günde çeşitli hediyeler hazırlıyoruz"

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara 1903 adet  kalpli çubuk dağıttıklarını söyleyen 1990 Edirne Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hakan İnceoğlu, "Her özel günden böyle küçük hediyeler hazırlatıp vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, yılbaşı ve bayramlarda böyle hediyelerimiz oluyor. Hem Binevler bölgesinde, hem de Saraçlar Caddesi'nde bu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etiketlerimizi çift taraflı yapıyoruz. Bulgaristan'dan gelen yabancı turistlerin de bu önemli günlerini kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Burcu Temel