İba 'Mücadelemiz Edirne'nin daha iyi yerlere gelmesi için'

Yerel seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışma ve ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, hem projelerini anlatıyor, hem talepleri dinliyor hem de destek istiyor.

İba 'Mücadelemiz Edirne'nin daha iyi yerlere gelmesi için'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İba ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları çerçevesinde Şükrü paşa Mahallesi'nde bulunan Kavgaz ve Çamlık Kıraathaneleri ile Fatih Mahallesindeki Yağmur Kıraathanesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Kavgaz Kıraathanesini ziyaret eden İba, vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak hayırlısı ile bayrama erişmeyi diledi.

"Mücadelemiz Edirne'nin daha iyi yerlere gelmesi için"

Önümüzdeki günler için canla başla mücadele ettikleri bir dönemde olduklarını belirten İba, "Uzun zamandan beri gündüz esnafımızı, gece de kahvehanelerimizi ziyaret ettik. Ev ziyaretlerimiz de oldu. Edirne için bir yola çıktık. Gecemizi gündüzümüze kattık. İl başkanlığım döneminde de Edirne'ye daha iyi bir hizmet getirmek için gayret ettim. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Edirne'ye hizmet etmek isteyen bir kardeşiniz olarak burdayım. İnşallah bu dönem kazanan Edirne olur" Dedi.

"Bu güne kadar belediyenin her projesine destek verdik"

Edirne için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten İba, "Onurlu ve gururluyuz. Projelerimizle geldik. Uzun zaman bu projelere çalıştık. Edirne'nin çok daha iyi yerlerde olması için bu mücadelemiz. Hepimiz bu şehri çok seviyoruz. Burada doğduk büyüdük. Evlatlarımızı büyüttük. Hep daha modern bir şehir olmasına diledik. İl başkanlığı dönemimde de her proje için bakanlarımızla hükümetimizle elimizden ne geliyorsa destek verdik. Alt yapıdan yollara, arıtma tesisinden Selimiye Meydan düzenlemesine ve Kent Ormanı rekreasyonuna kadar belediyenin her projesine bu güne kadar destek verdik. Şimdi diyoruz ki Edirne için bir dönem de biz hizmet edelim. İnşallah Edirne'yi çok daha iyi yerlere getirelim" İfadelerine yer verdi.

"Çok önceden bitmiş olması gerekiyor şu, ama hep konuşulan gündem oldu"

                Çok uzun yıllar önce bitmiş olması gereken temel belediyecilik hizmetlerinin malesef hala Edirne'de hep konuşulan gündem konusu olduğunu vurgulayan İba, "Yolları, altyapıyı ve akmayan suları konuştuk. Otoparkı, otogarımızı konuştuk. Edirne'nin sorunlarını biliyoruz ve yaşıyoruz. Biz canla başla çalışarak bu sorunları çözmeye hazırız diyoruz. Daha önce bize oy vetmemişseniz bile bir dönem emanet istiyoruz" Dedi.

"Edirne'yi marka şehir haline getireceğiz"

Edirne'nin tüm sorunlarını 5 yılda çözmeyi hedeflediklerini aktaran İba, "Bunların hepsini gerçekleştirebileceğimizi biliyoruz ve onun heyecanını taşıyoruz. Tek gayemiz Edirne'yi bir marka ve dünya şehri yapmak. Bu güne kadar çok insanla görüştük. Her bir kesimi dinleyerek bu projeleri hazırladık. İnşallah uygulamak nasip olur. Edirne'yi geleceğe taşımak ve çocuklarımıza güzel bir şehir bırakmak için çıktığımız bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz" İfadelerine yer verdi.

İba konuşmasının ardından kendisini ilgiyle karşılayan vatandaşlara teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  vatandaşlar da İba ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İba beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra Çamlık Kıraathanesine geçerek vatandaşlarla buluştu.

"30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz"

Gece gündüz çalışıp daha iyi bir Edirne'yi hep birlikte inşa edeceklerinin sözünü veren İba, "20-30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz. İnşallah bu sefer kazanan Edirne olsun. Suları, ulaşımı, altyapısı, otogarı burada yaşayan her bir vatandaşımız daha iyisini hak ediyor. Aylarca sabahlara kadar projelerimize çalıştık. İnşallah yapmak ve bu projeleri kentimize kazandırmak da nasip olsun. Edirne'yi en güzel yerlere getirelim. Derdimiz seçim kazanmak değil, bu hizmetleri Edirne'ye kazandırmak. Desteklerinizi bekliyoruz" Dedi.

Vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektiren İba buradaki ziyaretin ardından Fatih Mahallesi'ndeki Yağmur Kıraathanesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Masaları tek tek dolaşarak hatırlarını soran İba, hem projelerini anlattı hem de desteklerini beklediklerini söyledi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan İba, bu ilgi ve sevgilerin güçlerine güç kattığını ifade etti.

İba beraberindeki heyet ile birlikte son olarak Esentepe Taksi Durağı'nı ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Taksicilerin de sorunlarını bildiklerini belirten İba, herkese hitap edecek projelerle yola çıktıklarını aktardı.

İba'ya destek için gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük de ziyaretlere eşlik etti.

Haber Merkezi