İba 'Hep birlikte Edirne'mizi hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hep Birlikte Edirne sloganıyla yola çıkan İba, vatandaşların taleplerini dinleyerek not alıyor.

İba 'Hep birlikte Edirne'mizi hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Edirne İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu ve müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Osmaniye Caddesi’ndeki esnafla bir araya gelen İba, projelerinden bahsederek esnafın sesine daima kulak verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.

Ardından Cemfashion Tekstil A.Ş.’nin Müdürü Rıdvan Dinçer ve fabrika emekçileriyle görüşen İba, sohbetleri ve değerleri görüşleri için teşekkür ederek desteklerine ve dualarına talep olduklarını aktardı.

Edirne Valiliği tarafından düzenlenen iftarda şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen İba, “vatanımız ve milletimiz için canlarını esirgememiş kahramanlarımızın emanetleri, başımızın tacıdır. Daima yanlarındayız.” Dedi.

Ardından Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu ve Edirne’nin ilk Kadın Hentbol Takımı’nın 12 sporcusuyla bir araya gelen İba, takım hakkında bilgiler alarak kızlarla gurur duyduklarını ifade etti.

Sporcular için gerçekleştireceği projelerden bahseden İba, “Yeni Edirne’de şehrimizin takımlarını desteklemek ve sporcularımızın geleceği için çalışmak en öncelikli projelerimizden. Destekleri ve güzel karşılamaları için çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız”

Daha sonra Kurtuluş Mahallesi Belkoop Sitesi’ndeki vatandaşlarla buluşan İba, güzel sohbetleri için site sakinlerine teşekkür etti.

İba, hep birlikte Edirne’yi hak ettiği güzelliklere kavuşturacaklarını dile getirdi.

Son olarak Kurtuluş Mahallesi’nde yer alan Eski TOKİ Mevkiindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İba, “her bir semti ile, her mahallesi, her köşesi ile bu şehir bizim, bu şehir hepimizin! Biz Edirne’yiz! Hep Birlikte Edirne’yiz!” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi