Zogo, son yolculuğuna uğurlandı

Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Recep Zogo, tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdi.

Zogo, son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo'nun kardeşi Recep Zogo 47 yaşında hayatını kaybetti. Eski Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine dost ve yakınları katılırken Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’da katıldı.

Zogo’nun cenazesi, ikindi namazının ardından  Yeni Şehir Mezarlığına toprağa verildi. Edirne Haber Gazetesi olarak Recep Zogo’ya Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

Recep zogo kimdir?

1972 yılında Edirne Büyükgerdelli köyünde doğdu. Lisans öğrenimini 1999 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde, yüksek lisans öğrenimini ise 2009 yılında Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

1994 yılında Trakya Üniversitesi'nde göreve başladı ve 2006 tarihine kadar Tıp Fakültesi Hastanesi ve Rektörlüğe bağlı birimlerde çeşitli görevlerde bulundu. 21 Temmuz 2006 tarihinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şef kadrosuna ve daha sonra aynı yerde Şube Müdürü kadrosuna atandı.

Yetenekleri ile farklı bir başarı grafiği çizerek 22 Şubat 2011 tarihinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı görevine atandı. Recep Zogo evli ve 2 çocuk babasıdır.

Berk Söylemez