Zıpkınkurt'a Filibe'de doğum günü sürprizi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu ve iş adamları ile Yunanistan ve Bulgaristan'a ticari işbirliği turuna çıkan ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt'a Filibe'de sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

 Zıpkınkurt'a Filibe'de doğum günü sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yunanistan Dedeağaç, Gümülcine ve Kavala ziyaretinden sonra Bulgaristan’ın Filibe kentine gelen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt başkanlığındaki ETSO heyeti ilk önce bir yıl önce göreve başlayan Türkiye’nin Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci’yi ziyaret etti. Heyet daha sonra Filibe Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti ve ardından da Filibe Başkonsolosluğu’nun heyet adına verdiği resepsiyona katıldı. 
İkili görüşmelerinde yapıldığı ziyaretlerin 3. günün de ise Heyet, Bulgar Türk İş Adamları Derneği (BULTİŞ) ziyaret etti. BULTİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vasıf Emre Bilginer tarafından karşılanan heyet, burada Bulgar iş adamları ile ikili iş görüşmesine katıldı.
Ziyaretlerde Zıpkınkurt, Çini tabak ve Edirne’yi tanıtan CD’ler, Bilginer de derneğin flamasını hediye etti.
BAŞKANA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
69. kez düzenlenen Filibe Mekanik Fuarı da ziyaret eden Heyete yemek verildi. Yemekte ise doğum günü sürprizi yaşandı.
57 yaşına basan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını görünce duygulu anlar yaşadı.
Yaş pasta üzerindeki mumları söndürdükten sonra pastayı kesen Zıpkınkurt, sürpriz doğum gününü hazırlayanlara teşekkür etti ve “Birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Heyet, Yunanistan ve Bulgaristan iş görüşmelerinin ardından kente döndü