Yeniden Türkiye Şampiyonu

Halterde Minikler Türkiye Şampiyonasında Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Bahar Korubeyi tekrar Türkiye Şampiyonu oldu.

Yeniden Türkiye Şampiyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde gerçekleştirilen Minikler Halter  Türkiye Şampiyonasında  Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Bahar Korubeyi, Minikler 35 kg, Koparmada 30 silkme de 40 kg aynı zamanda tüm bayan sporcular arasında en iyi bayan sporcu olarak  Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Halter Federasyonu 2016 yılı müsabaka yönetmeliğinde yer alan minikler kategorisinde  Burhaniye Atatürk Spor Salonunda 2 gün devam eden Türkiye Şampiyonasına  29 ilden, 88'i erkek ve 33'ü de kız olmak üzere toplam 111 sporcu katıldı. Şampiyonada minik kızlar 35, 40, 48, 53 ve artı 53, minik erkekler ise 40, 47, 56, 62 ve artı 62 kilolarda madalya mücadelesi verdi.    

Haber Merkezi