TEMAD üyeleri bir araya geldi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyeleri aileleriyle birlikte yemekte bir araya geldi. Derneğe yeni katılan üyelere TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve Onursal Başkan Hasan Özaydın tarafından rozetleri takıldı.

TEMAD üyeleri bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyeleri aileleriyle birlikte yemekte bir araya geldi. Derneğe yeni katılan üyelere TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve Onursal Başkan Hasan Özaydın tarafından rozetleri takıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyeleri aileleriyle birlikte yemekte bir araya geldi. Sivrikaya Restoranda düzenlenen yemekte yeni üyelere TEMAD İl Başkanı Aydın Bildiş ve Onursal Başkan Hasan Özaydın tarafından rozetleri takıldı.

TEMAD ailesi olarak acı ve mutlu günde hep bir arada olduklarını belirten Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şubesi İl Başkanı Aydın Bildiş, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. TEMAD Edirne Şubesi, dernek üyelerine yönelik olarak çeşitli kültür gezileri de düzenleyerek moral depoluyor. Üyeler, bir araya gelerek birçok şeyi paylaşıp, üzüntü ve sevinçlerine de ortak oluyorlar.

“Edirne TEMAD ailesi büyümeye devam ediyor”

Sosyal medya üzerinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ne iş yapıyor şeklinde paylaşımda bulunanlara seslenen Dernek Başkanı Bildş; “Daha geçtiğimiz günlerde Keşan’da bir abimizi toprağa verirken acımızı birlikte paylaştık. Şimdi ise mutlu günümüzde bir aradayız. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Önemli olan acıda, tatlıda, iyi ve kötü günde birlikte olmaktır. Birbirimizi yolda gördüğümüzde selam verebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

‘Kadına şiddete ‘mor’ tepki’

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için yemeğe katılanlara mor kurdele takıldı.

Edirne TEMAD ailesinin her geçen gün genişlediğini söyleyen Bildiş; “Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Artık Türkiye’de ses getiren bir hale geldik. Çoğu şubemiz bizi örnek alıyor. Kadın komisyonumuza ayrıca teşekkür ediyorum. Kadına şiddetin arttığı son günlerde tepkimizi göstermek adına hepimiz mor kurdele taktık. Edirne TEMAD ailesi olarak kadına şiddet başta olmak üzere şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz” açıklamasında bulundu.

Her yıl geleneksel hale gelen müzikli tanışma, dayanışma ve birlik beraberlik yemeğinde TEMAD üyeleri gönüllerince eğlendi.

Özlem Ceylan